Poziv na predstavu "dok MAJSTOR ordinira"

Dramska skupina HKUD-a "Frankopan" Ferdinandovac poziva vas na predstavu "dok MAJSTOR ordinira" koja će se održati u društvenom domu Ferdinandovac 02.04.2018. (ponedjeljak) u 20,00 sati.

PLAKAT

Poziv na priredbu

HKUD „FRANKOPAN“ FERDINANDOVAC organizira četvrtu godinu za redom priredbu pod nazivom Ferdinandovcu za rođendan“ dana 17. studeni 2017. godine te time obilježava 173. godišnjicu preseljenja naših predaka s lijeve na desnu obalu rijeke Drave.

Priredba se organizira sa svrhom da se druženjem i kulturno umjetničkim programom obilježi taj važni dan u životu našeg mjesta i njegovih stanovnika.

Ferdinandovac je jedno od rijetkih naselja koja znaju točan datum svoga postanka pa i ovom priredbom nastojimo da se to ne zaboravi, a neće se zaboraviti ako taj dan budemo dostojno obilježavali.

Opširnije...

Predstava "Si na sud"

Plakat si na sud 2Dramska skupina HKUD-a «Frankopan» Ferdinandovac poziva vas na predstavu „SI NA SUD“ 22.04.2017. (subota) u 20,00 sati.

Režija i adaptacija teksta: Ljubica Penezić
Scenografija: Ljubica Penezić

GLUME:

Opširnije...

HKUD „Frankopan“ Ferdinandovac

Pozivamo sve one koji još nisu uspjeli pogledati komediju "Fačuk" ferdinandovačke dramske skupine HKUD-a „Frankopan“, koja je na ovogodišnjoj županijskoj smotri kazališnih amatera osvojila 3 nagrade, njihova posljednja izvedba održat će se 28.12.u 19h u Društvenom domu u Ferdinandovcu!

A svi oni koji su je vidjeli pozvani su da je dođu vidjeti ponovo, jer je još bolja!

„Ferdinandovcu za rođendan“

DSCF3257U subotu, 12. 11. 2016.g. Hrvatsko kulturno umjetničko društvo „Frankopan“ Ferdinandovac organiziralo je priredbu „FERDINANDOVCU ZA ROĐENDAN“

- HKUD „FRANKOPAN“ FERDINANDOVAC – FOLKLORNA SKUPINA
- Pjevačko društvo „FERDINAND“ FERDINANDOVAC
- KUD „GRANIČAR“ OKRUGLJAČA
- KUD „PREKODRAVSKI ZVON“ GOLA
- KUD „ŠIRINE“ NOVO VIRJE
- FOLKLORNA UDRUGA KLOŠTAR PODRAVSKI
- MLADI FERDINANDOVAČKI GLAZBENICI (MARIJA NIKA TURBELIJA,FILIP ZELJAR)
- RECITATORI HKUD-a „FRANKOPAN

U sklopu programa mogle su se razgledati slike članova likovne skupine HKUD-a „FRANKOPAN“.

Dio veselog ugođaja možete pogledati na fotografijama.

HKUD Frankopan oduševio u Glogovcu

IMG 6829Udruga žena Glogovac održala je 10. rujna, svoju, već tradicionalnu manifestaciju pod nazivom „Berba grožđa u Glogovcu“.

Manifestacija je to, koja svake godine okupi velik broj Udruga žena iz okolnih sela,ove godine okupile su se 32 Udruge, a zabava i veselje potraju do ranih jutarnjih sati. I ove su godine ispred doma u Glogovcu posađeni trsovi sa grožđem te je uprizorena berba grožđa u vinogradu.

U kulturno-umjetničkom programu nastupili su članovi HKUD-a Frankopan iz Ferdinandovca s predstavom "Fačuk" koja je prisutne oduševila i nasmijala do suza.

Stranica 1 od 4