Poziv na predstavu HKUD-a „Frankopan“ Ferdinandovac – „Brat sim, brat tam“

Obavještavamo i pozivamo sve ljubitelje amaterskog kazališta na izvedbu komedije  „Brat sim, brat tam“.

Predstava će se održati u subotu, 9. veljače 2019. U Društvenom domu Ferdinandovac, s početkom u 19,00 sati u izvedbi dramske skupine HKUD-a „Frankopan“ Ferdinandovac.

Veselimo se Vašem dolasku!

HKUD-a „Frankopan“ Ferdinandovac.

Poziv na likovnu radionicu

Likovna skupina HKUD-a "Frankopan" Ferdinandovac organizira likovnu radionicu za sve zainteresirane u nedjelju, 16. prosinca u 13,15 sati u prostorijama „Stare ljekarne“ (prostorije KUD-a).

Radionicu će voditi g. Darko Domitrović Miky,samouki slikar iz Pitomače sa 30 godina slikarskog iskustva i posebnim opusom slikanja, vrlo cijenjen među slikarima i kolegama. Vrlo rado će savjetovati i pomoći početnicima ali o onima iskusnijima u slikanju.

Ova radionica je dar slikarima i svima onima koji žele naučiti više o slikanju.

Svi ste dobro došli!

„Ferdinandovcu za rođendan“

 

hkud logoHrvatsko kulturno umjetničko društvo „Frankopan“ Ferdinandovac organizira 23.11.2018. (petak) priredbu „Ferdinandovcu za rođendan“, u društvenom domu Ferdinandovac, s početkom u 19,00 sati.
U kulturno umjetničkom programu sudjeluju:
PD „FERDINAND“ FERDINANDOVAC
KUD „GRANIČAR“ OKRUGLJAČA
KUD ŽDALA
KUD „ŠIRINE“ NOVO VIRJE
DJEČJI VRTIĆ „KOŠUTICA“ FERDINANDOVAC
RECITATORI
U sklopu programa mogu se razgledati slike članova likovne skupine HKUD-a „Frankopan“.

PRIREDBOM OBILJEŽAVAMO 174. GODIŠNJICU POSTANKA FERDINANDOVCA.
PRIDRUŽITE NAM SE SLAVLJU – SVI STE POZVANI!
VESELIMO SE VAŠEM DOLASKU!

Poziv na predstavu "dok MAJSTOR ordinira"

Dramska skupina HKUD-a "Frankopan" Ferdinandovac poziva vas na predstavu "dok MAJSTOR ordinira" koja će se održati u društvenom domu Ferdinandovac 02.04.2018. (ponedjeljak) u 20,00 sati.

PLAKAT

Poziv na priredbu

HKUD „FRANKOPAN“ FERDINANDOVAC organizira četvrtu godinu za redom priredbu pod nazivom Ferdinandovcu za rođendan“ dana 17. studeni 2017. godine te time obilježava 173. godišnjicu preseljenja naših predaka s lijeve na desnu obalu rijeke Drave.

Priredba se organizira sa svrhom da se druženjem i kulturno umjetničkim programom obilježi taj važni dan u životu našeg mjesta i njegovih stanovnika.

Ferdinandovac je jedno od rijetkih naselja koja znaju točan datum svoga postanka pa i ovom priredbom nastojimo da se to ne zaboravi, a neće se zaboraviti ako taj dan budemo dostojno obilježavali.

Opširnije...

Predstava "Si na sud"

Plakat si na sud 2Dramska skupina HKUD-a «Frankopan» Ferdinandovac poziva vas na predstavu „SI NA SUD“ 22.04.2017. (subota) u 20,00 sati.

Režija i adaptacija teksta: Ljubica Penezić
Scenografija: Ljubica Penezić

GLUME:

Opširnije...

Stranica 1 od 4