Pjesmom i plesom kroz Podravinu

Pjevačko društvo "Ferdinand" iz Ferdinandovca poziva vas na susret pjevačkih i folklornih društava pod nazivom "Pjesmom i plesom kroz Podravinu" koji će se održati u subotu, 3.12.2022. s početkom u 18:00 sati u Društvenom domu u Ferdinandovcu.

Tom prilikom bit će i promocija nosača zvuka kojeg je izdalo Pjevačko društvo "Ferdinand", a gosti na ovom susretu bit će i polaznici Dječjeg vrtića Košutica Ferdinandovac, KUD Šandrovac, HPGD "Sloga" Pitomača, glazbeni sastav "Gorbonuk" Kloštar Podravski i "Češka beseda" Šibovac.

Dođite i ugodno se provedite!

Poziv na priredbu „Pjesmom i plesom kroz Podravinu“

Muško pjevačko društvo „Ferdinand“ iz Ferdinandovca poziva Vas na tradicionalnu priredbu „Pjesmom i plesom kroz Podravinu“.

Priredba će se održati u subotu 1. prosinca 2018. u Društvenom domu u Ferdinandovcu sa početkom u 19,00 sati.

U sklopu bogatog programa priredbe, nastupati će polaznici Dječjeg vrtića Košutica Ferdinandovac, KUD Kalinovac, KUD Otrovanec, KUD Virje, HPGD „Sloga“ Pitomača, GS „Gorbonuk“ Kloštar Podravski, recitator Lovro Kišiček te crkveni zbor „Ivan Južak“ Ferdinandovac.

Svi ste pozvani!

Veselimo se Vašem dolasku!

Pjevačko društvo „Ferdinand“ Ferdinandovac

Poziv na susret pjevačkih i folklornih društava pod nazivom „Pjesmom i plesom kroz Podravinu“

Osobita nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na susret pjevačkih i folklornih društava pod nazivom „Pjesmom i plesom kroz Podravinu“, koja će se održati 2. prosinca 2017. (subota) u Društvenom domu u Ferdinandovcu sa početkom u 18.30 sati.

Sudjeluju:

  • KUD „GRGUR KARLOVČAN“ KALINOVAC
  • KUD „ŠANDROVAC“ ŠANDROVAC
  • KUD „MARIJAN PAVLEKOVIĆ-PAJO“ OTROVANEC
  • UDRUGA ŽENA DINJEVAC
  • CRKVENI ZBOR „IVAN JUŽAK“
  • P.G.D. SLOGA PITOMAČA
  • PJEVAČKO DRUŠTVO „FERDINAND“ FERDINANDOVAC

Radujemo se Vašem dolasku!