GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/ferdinan/public_html/images/fisijada2015
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/fisijada2015

Fišijada Ferdinandovac 2015.

178U organizaciji ŠRK "Štuka" Ferdinandovac, a pod pokroviteljstvom Općine Ferdinandovac i TZ Općine Ferdinandovac, u nedjelju 7. lipnja održana je Fišijada Ferdinandovac 2015. u Ribičkom domu u Lepoj Gredi.

Na natjecanje u pripremi fiša prijavilo se 12 ekipa, a o pobjedniku su odlučivale nijanse. Odlukom ocjenjivačkog žirija u sastavu: Branko Kolar, Vukica Benko, Kristina Jaković, Ivan Tomašek i Mihalj Ivandija prvo mjesto osvojila je ekipa DVD Brodić, drugo mjesto ekipa DVD Lepa Greda dok je treće mjesto osvojila ekipa Dravski dečki.

Svim ekipama, sudionicima ovogodišnje Fišijade, dodijeljene su zahvalnice za sudjelovanje, pobjednički trojac dobio je medalje, a pobjednici Fišijade, ekipa DVD Brodić dobila je i pehar te poklon paket TZ Općine Ferdinandovac. Predsjednik ŠRK "Štuka" Ferdinandovac Tomislav Kožar prije proglašenja pobjednika, odnosno FIŠMAJSTORA, zahvalio se pokroviteljima, Općini i TZ Općine Ferdinandovac što su omogućili održavanje ovogodišnje manifestacije te natjecateljskim ekipama koje su se okušale u pripremi fiša.

Načelnik Branko Kolar zahvalio se svim sudionicima i posjetiteljima na odazivu, izrazio je želju da ova manifestacija uz dodavanje i nekih novih sadržaja postane tradicionalna, te je pozvao sve na degustaciju fiša, pečene ribe i druženje u ugodnoj atmosferi Ribičkog doma.

{gallery}fisijada2015{/gallery}