GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/ferdinan/public_html/images/danopcine2016
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/danopcine2016

Obilježen Dan Općine Ferdinandovac 2016.

IMG 743527. svibnja 2016. godine obilježen je Dan općine Ferdinandovac. Svečanost obilježavanja započela je polaganjem vijenaca na ferdinandovačka spomen obilježja i bistu župnika Ivana Južaka.

Uslijedila je svečana sjednica Općinskog vijeća koju je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Vjekoslav Čordašev, prof., pozdravivši goste i uzvanike, nakon čega se prisutnima obratio načelnik Općine Branko Kolar koji se u kratkim crtama osvrnuo na sve učinjeno u prošloj godini i daljnjim planovima za razvoj Općine. Slavlju su se čestitkama pridružili i brojni gosti. Ispred gradonačelnika i načelnika to je učinio Branko Mesarov, načelnik Općine Novo Virje, a ispred županije zamjenik župana Darko Sobota.

Na svečanoj sjednici načelnik Kolar zahvalio se gospođi Slavici Pantelić na darovanoj slici. Naime, gospođa Slavica Pantelić slika niz godina u maniri naive, te je povodom Dana Općine darovala svojoj Općini sliku Ferdinandovca (ulje na staklu).

Uz predstavnike udruga i društava koje djeluju na području Općine, svečanoj sjednici prisustvovali su i gosti iz susjedne Republike Mađarske. Svečanost su svojim nastupom uveličali Pjevačko društvo "Ferdinand" i vokalno-instrumentalna grupa Opći uspjeh OŠ Ferdinandovac.

{gallery}danopcine2016{/gallery}