GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

Poziv umirovljenicima i socijalno ugroženim mještanima - uskrsno darivanje

Općina Ferdinandovac obavještava umirovljenike, korisnike socijalne pomoći te druge osobe u stanju socijalno materijale potrebe s područja Općine Ferdinandovac o isplati uskrsnog dara u iznosu od 100,00 kn.

Uvjet za ostvarivanje prava na isplatu uskrsnog dara umirovljenicima je da mjesečna svota mirovine za posljednji isplaćeni mjesec u 2018. godini sa svim dodacima ne prelazi 1.500,00 kuna.

Uvjet za ostvarivanje prava na isplatu uskrsnog dara korisniku socijalne pomoći je da mjesečna svota socijalne pomoći za posljednji isplaćeni mjesec u 2018. godini sa svim dodacima ne prelazi 1.500,00 kuna.

Uvjet za ostvarivanje prava na isplatu uskrsnog dara osobama u stanju socijalno-materijalne potrebe, je da nemaju ni mirovinu ni socijalnu pomoć, a navršili su 65 godina života, a navedenim činjenicama potpisuju izjavu koja se podiže u Općini.

Isplata uskrsnih darova vršit će se u Općini Ferdinandovac svaki radni dan, počevši od utorka, 27. ožujka 2018. godine, od 08,00 sati pa do kraja radnog vremena.

Za ostvarivanje prava na uskrsni dar potrebno je predočiti osobnu iskaznicu te dokaz o visini mirovine, odnosno socijalne pomoći za posljednji isplaćeni mjesec u 2018. godini.

Isplata uskrsnog dara neće se odobriti osobama koje imaju dospjelo, a nepodmireno, dugovanje prema Općini Ferdinandovac.