GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/ferdinan/public_html/images/danopcine2014
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/danopcine2014

Dan Općine Ferdinandovac 2014.

Dan općine Ferdinandovac

30. svibnja 2014. godine obilježen je Dan općine Ferdinandovac. Svečanost obilježavanja započela je polaganjem vijenaca na ferdinandovačka spomen obilježja i bistu župnika Ivana Južaka nakon čega je služena Sveta misa u župnoj crkvi sv. Ferdinanda.

Uslijedila je svečana sjednica Općinskog vijeća koju je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Vjekoslav Čordašev, prof., pozdravivši goste i uzvanike, nakon čega se prisutnima obratio načelnik Općine Branko Kolar koji se u kratkim crtama osvrnuo na sve učinjeno u prošloj godini i daljnjim planovima za razvoj Općine. Slavlju su se čestitkama pridružili i brojni gosti. Ispred gradonačelnika i načelnika to je učinio Željko Lacković, gradonačelnik grada Đurđevca, ispred županije zamjenik župana Darko Sobota, saborski zastupnik Stjepan Milinković te župnik Stjepan Đurić koji je služio u Ferdinandovcu 23 godine i pred točno 15 godina je nastavio služiti u Feričancima.

Svečanost su svojim nastupom uveličali Pjevačko društvo "Ferdinand", Darko Marić i HKUD Frankopan.

{gallery}danopcine2014{/gallery}