GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

1. Kreativna radionica „Ženska posla“ u Ferdinandovcu

DSC 4025U nedjelju, 06. studenog održana je 1. kreativna radionica pod nazivom “Ženska posla” u organizaciji Udruge “Hrvatska žena” Ferdinandovac.

Članice Udruge, ali i svi mještani Ferdinandovca mogli su od gostiju, kreativaca iz Đurđevca, Novigrada Podravskog i Virja naučiti izrađivati ukrasne ali i uporabne predmete od različitih materijala.

Tako ih je Silvio Rusak poučio kako šibom oplesti bocu, Slava Mišulin im je pokazala kako izraditi unikatnu čestitku ili sliku od suhog cvijeća ili napraviti cvijet od svilenog tekstila, Ljubica Trnski im je pokazala što se sve, i kako, može uraditi sa slamom, a Valentina i Željka iz Udruge “A je to” naučile su ih plesti košarice od papira.

Predsjednica udruge je na kraju svim gostima koji su prezentirali različite izrade ukrasa uručene zahvalnice i prigodan dar, ručno izrađen cvijet.

Atmosfera je bila izuzetno dobra i vesela, tako da je pet sati druženja prošlo kao tren. Sudionici su zaključili da je dobro održavati ovakve radionice jer jedni od drugih mnogo nauče, dobiju neke nove ideje pa su si obećali redovno se družiti i ubuduće.

Predsjednica, Nada Štefoković