Humanitarna akcija u Dječjem vrtiću Košutica Ferdinandovac

U Dječjem vrtiću Košutica Ferdinandovac održana je humanitarna akcija prikupljanja živežnih namirnica i higijenskih potrepština za potrebite mještane općine Ferdinandovac. U petak, 2. travnja 2021., polaznici Vrtića, odgojiteljica Barica Šostar i ravnateljica Marinela Bedeković Prevedan podijelili su pomoć potrebitim mještanima. Zahvaljujemo djeci, roditeljima i djelatnicima Vrtića koji su se uključili u humanitarnu akciju i svojim doprinosom uljepšali nečije blagdane.

Naša sitnica nekome znači sretan i blagoslovljen Uskrs.

Plastični čepovi u humanitarne svrhe

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma Dječji vrtić Košutica Ferdinandovac već dvije godine podržava humanitarnu akciju „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“ pokrenuta od Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske (UOLL).

Cilj humanitarne akcije je stvaranje čišćeg okoliša, poticanje održivog razvoja i educiranje građana o važnosti zaštite okoliša, a kojim će u isto vrijeme pridonijeti bržoj rehabilitaciji i resocijalizaciji oboljelih od malignih bolesti. Skupljenim novcem od plastičnih čepova Udruga pomaže brojnim oboljelima u kupnji skupih lijekova, terapija i/ili medicinskih pomagala.

U ovoj akciji sudjelovali su djeca i njihovi roditelji, obitelji i prijatelji te svi zaposlenici Dječjeg vrtića Košutica Ferdinandovac - zajedničkim snagama sakupili su plastične čepove različite ambalaže

Dana 28.siječnja 2021.godine plastični čepovi  predani su u Komunalac d.o.o. u Koprivnici. Dječji vrtić Košutica Ferdinandovac i dalje će sakupljati čepove i tako pomagati teško oboljelima.

 

IMG 4de57f076a1413d710dc0debed60b077 V IMG 20210128 WA0002

U DV Košutica Ferdinandovac postavljena nova vanjska igrala

U vanjskom prostoru Dječjeg vrtića Košutica  Ferdinandovac postavljena su nova vanjska igrala za polaznike vrtića. S obzirom da je prošle godine otvorena nova, treća odgojna skupina ukazala se potreba za novim sadržajima u i oko samog vrtića te se stoga išlo u nabavu i postavljanje igrala čija je vrijednost 66.000,00 kuna, a financirana su iz Proračuna općine Ferdinandovac.

Nova igrala Vrtić Košutica Nova igrala Vrtić Košutica Nova igrala Vrtić Košutica Nova igrala Vrtić Košutica

POČETAK UPISA DJECE U PROGRAM PREDŠKOLE (MALE ŠKOLE) U DJEČJEM VRTIĆU KOŠUTICA FERDINANDOVCU

Obavještavaju se roditelji/skrbnici djece u dobi od godinu dana prije polaska u osnovnu školu da će se upisi djece u obavezni program Predškole ( „Mala škola“ ) u Dječjem vrtiću Košutica Ferdinandovac odvijati u razdoblju 16.09.2020.-23.09.2020. godine.

U ovu pedagoškoj godini u programu Predškole  uključena su sva djeca rođena u vremenu od 1. travnja 2014. do 31. ožujka 2015. godine s prebivalištem na području Općine Ferdinandovac, koja nisu uključena u redoviti cjelodnevni program Vrtića.

Obrazac za upis i popis upisne dokumentacije možete preuzeti svakim radnim danom u Dječjem vrtiću Košutica Ferdinandovac.

RODITELJSKI SASTANAK ZA RODITELJE DJECE UPISANE U PROGRAM PREDŠKOLE BITI ĆE DANA 25.09.2019.godine (PETAK) U 16:30 SATI U DJEČJEM VRTIĆU KOŠUTICA FERDINANDOVAC.

OBAVIJEST RODITELJIMA/SKRBNICIMA O POČETKU RADA DJEČJEG VRTIĆA KOŠUTICA FERDINANDOVAC OD 25.SVIBNJA 2020.

Prema preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo vezano za rad predškolskih ustanovama od 25. svibnja 2020. ,  mogući je povrat sve djece u vrtić. Važno je naglasiti da se rad nastavlja uz provođenje i poštivanje epidemioloških uvjeta, odnosno općih mjera sprječavanje širenja zaraze , o kojima više možete pročitati u priloženim uputama.

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Upute_vrtici_skole.pdf

Mole se roditelji/skrbnici da jave telefonskim putem na broj 048/817-660 ili 098/516-443  o datumu uključivanja djeteta u vrtić radi organizacije rada vrtića.

Stranica 1 od 6