GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

Obavijest o sustavnoj deratizaciji (trovanju štetnih glodavaca) na području Općine Ferdinandovac

stakor ilustracijaDjelatnici tvrtke Sanitacija d.o.o., Koprivnica provest će uništavanje štakora na području Općine Ferdinandovac (naselja Ferdinandovac i Brodić) u periodu od 06.11.2023. do 10.11.2023. godine, od 8 - 15 sati.

Trovanje štakora provest će se izlaganjem zatrovanih meka djelatne tvari BROMADIOLON, za koji je antidot vitamin K-1, na sva mjesta gdje se obično pojavljuju štakori (podrum, dvorište i eventualno tavan) .

Ako štakori pojedu sve izložene otrovne meke, molimo Vas da odmah nazovete Sanitaciju d.o.o. Koprivnica, na telefon 048/622-670, radnim danom od 8-15 sati.

Da bi se osigurao uspjeh u borbi protiv štakora, a uz to izbjegle eventualne nezgode, stanovnici se obvezno trebaju pridržavati slijedećih naputaka :

  1. Surađivati s ekipama koje provode suzbijanje štakora, tako da im daju sve tražene informacije i omoguće pristup u sve prostore gdje je potrebno izložiti otrovne meke,
  2. Odstraniti iz podruma i dvorišta smeće a osobito otpatke hrane,
  3. Za čitavo vrijeme trajanje deratizacije onemogućiti malodobnoj djeci pristup na mjesta na kojima je postavljen otrov za štakore,
  4. Skloniti sve životinje i kućne ljubimce na sigurna mjesta gdje ne mogu doći do otrovnih meka,
  5. Zabranjuje se dirati ili premještati zatrovane mamce !
  6. U slučaju gutanja otrova, odmah se javiti najbližoj zdravstvenoj ustanovi !

Pozivaju se mještani da se u cijelosti pridržavaju gornjih naputaka.

Plakat sustavna deratizacija