GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

Isplata uskrsnica umirovljenicima, korisnicima socijalne pomoći i drugim osobama u stanju socijalno materijalne potrebe s područja Općine Ferdinandovac

Općina Ferdinandovac obavještava umirovljenike, korisnike socijalne pomoći te druge osobe u stanju socijalno materijale potrebe s područja Općine Ferdinandovac o isplati uskrsnica u iznosu od 100,00 kn po osobi.

Uvjet za ostvarivanje prava na isplatu uskrsnica umirovljenicima je da mjesečna svota mirovine za posljednji isplaćeni mjesec u 2019. godini sa svim dodacima ne prelazi 1.700,00 kuna.

Uvjet za ostvarivanje prava na isplatu uskrsnica korisnicima socijalne pomoći je da mjesečna svota socijalne pomoći za posljednji isplaćeni mjesec u 2019. godini sa svim dodacima ne prelazi 1.700,00 kuna.

Uvjet za ostvarivanje prava na isplatu uskrsnica osobama u stanju socijalno-materijalne potrebe, je da nemaju ni mirovinu ni socijalnu pomoć, a navršili su 65 godina života, a o navedenim činjenicama potpisuju izjavu koja se podiže u Općini.

Isplata uskrsnica vršit će se u Općini Ferdinandovac svakog radnog dana od 09,00 do 13,00 sati, počevši od  srijede, 10. travnja 2019.

Za ostvarivanje prava na uskrsnicu potrebno je predočiti osobnu iskaznicu te dokaz o visini mirovine, odnosno socijalne pomoći za posljednji isplaćeni mjesec u 2019. godini.

Podizanje uskrsnice za drugu osobu dozvoljeno je samo članovima obitelji uz pisanu punomoć koja se prilaže gore navedenoj dokumentaciji.