GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

Obavijest o održavanju dopunske izobrazbe o održivoj uporabi pesticida za poljoprivrednike

Općina Ferdinandovac obavještava sve mještane koji se bave poljoprivredom da će 18. veljače u 17.30 sati u Društvenom domu u Ferdinandovcu biti održana dopunska izobrazba o održivoj uporabi pesticida za poljoprivrednike. Sukladno Zakonu o održivoj uporabi pesticida svi poljoprivrednici moraju redovito obnavljati stečeno znanje dopunskom izobrazbom u roku od pet godina nakon stjecanja osnovne izobrazbe, kako bi mogli koristiti pesticide u okviru obavljanja svojih aktivnosti. Cijena je 200 kuna, a uključuje pet sati predavanja, ispit, iskaznicu i potvrdu o završenom ispitu.

Osposobljavanje provodi „Zagrebinspekt obrazovanje“. Na osposobljavanje treba ponjeti presliku osobne iskaznice, presliku svjedodžbe/diplome o završenoj školi (minimalno osnovna), te presliku potvrde o položenom ispitu iz osnovne izobrazbe ili preslika iskaznice za sigurno rukovanje i primjenu pesticida.

Navedena dokumentacija nije potrebna ukoliko je osnovna izobrazba obavljena kod sadašnjeg vršitelja izobrazbe, tj „Zagrebinspekt obrazovanja“

OBAVIJEST - DOPUNSKA IZOBRAZBA RUKOVANJE SREDSTVIMA ZA ZAŠTITU BILJA (PESTICIDI) (docx)