GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU odobrilo Općini Ferdinandovac 300.000 kuna za uređenje Društvenog doma u Ferdinandovcu – II. faza

Na stranicama Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU objavljena je Odluka o odabiru projekata prijavljenih za sufinanciranje kroz Program održivog razvoja lokalne zajednice. Prema toj odluci, Općini Ferdinandovac odobreno je 300.000 kuna za projekt obnove Društvenog doma u Ferdinandovcu – II. faza.

Prošle godine izgrađen je novi sanitarni čvor, te je zamjenjen veći dio vanjske i unutarnje stolarije u ćemu je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU također sudjelovalo iznosom od 200.000 kuna.

Ove godine u planu je toplinska izolacija i spuštanje stropa u koji bi se ugradila klimatizacija i učinkovita LED rasvjeta, ugradnja novih podnih pločica te uređenje pozornice. Već je nabavljeno i 300 komada novih stolica. Za ovu namjenu ukupno je planirano 500.000 kuna od čega 300.000 kuna sufinancira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU.

Završetkom radova dobiti će se moderan, energetski učinkovitiji prostor pogodan za veća okupljanja, kao i za potrebe mještana i udruga sa područja Općine Ferdinandovac.