GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

Obavijest političkim strankama o načinu dostava izjava o prihvaćanju dužnosti člana/zamjenika člana biračkih odbora na području Općine Ferdinandovac

Obavještavaju se političke stranke da potpisane izjave o prihvaćanju dužnosti člana/zamjenika člana biračkih odbora na području Općine Ferdinandovac dostavljaju Općinskom izbornom povjerenstvu Općine Ferdinandovac na jedan od sljedećih načina:

dostavom originala u sjedište Općinskog izbornog povjerenstva na adresi: Trg slobode 28, 48356 Ferdinandovac (upravna zgrada Općine Ferdinandovac), u uredovno vrijeme Općine Ferdinandovac

ili

- e -mailom (skenirane izjave) – na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Izjave (original ili skenirane izjave) se dostavljaju Općinskom izbornom povjerenstvu Općine Ferdinandovac prije donošenja rješenja o imenovanju biračkih odbora.

Ukoliko su izjave dostavljene e-mailom, članovi/zamjenici članova biračkih odbora predaju originale izjava predsjednicima biračkih odbora na dan izbora.

Kontakt broj OIP-a Ferdinandovac : 048/817-013.

 

Općinsko izborno povjerenstvo Općine Ferdinandovac