Rukomet – drugi krug

Općina Ferdinandovac i Udruga Informatičara Ferdinandovac pozivaju vas u Društveni dom u Ferdinandovcu da i dalje zajedno pratimo nastupe Hrvatske rukometne reprezentacije u 2. krugu Svjetskog prvenstva u rukometu.

Bodrimo naše dečke i pomozimo im u postizanju što boljeg plasma.

Termini odigravanja utakmica i protivnici su slijedeći:
20.1 nedjelja 18.00 Brazil – Hrvatska
21.1. ponedjeljak 20.30 Njemačka – Hrvatska
23.1. srijeda 20.30 Francuska - Hrvatska


Ulaz je slobodan i svi ste dobrodošli.
Vidimo se u Društvenom domu u Ferdinandovcu!

141030 Hrvatska Nizozemska1

Obavijest učenicima srednjih škola o sufinanciranju prijevoza u 2019. godini

Obavještavamo sve redovne učenike srednjih škola s prebivalištem na području Općine Ferdinandovac da je općinski načelnik Općine Ferdinandovac donio Odluku o sufinanciranju troškova prijevoza redovitih učenika srednjih škola s područja Općine Ferdinandovac u 2019. godini.

Pravo na sufinanciranje troškova prijevoza ostvaruju svi redovni učenici srednjih škola na području RH koji imaju prebivalište na području Općine Ferdinandovac.

Naknada troškova prijevoza određena je u iznosu od 500,00 kn godišnje za kalendarsku 2019. godinu, odnosno 250,00 kn po školskom polugodištu tijekom kalendarske 2019. godine.

Za ostvarivanje prava na isplatu prvog dijela naknade troškova prijevoza, u iznosu od 250,00 kn za 2. polugodište 2018./2019. godine potrebno je predati Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Ferdinandovac Zahtjev za ostvarivanje prava na sufinanciranje prijevoza. Zahtjev popunjava učenik ili roditelj učenika na propisanom obrascu.

 

Napomena: Učenici srednjih škola koji su u 2018. godini već dostavili Općini Ferdinandovac potvrdu o upisu u školsku godinu 2018./2019. ne moraju ponovno dostaviti istu potvrdu !

 

Zahtjev za ostvarivanje prava na sufinanciranje prijevoza.

 

Odluka o sufinanciranju troškova prijevoza redovitih učenika srednjih škola s područja Općine Ferdinandovac u 2019. godini.

 

JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL OPĆINE FERDINANDOVAC

Nastavljaju se „Večeri rukometa“ u Ferdinandovcu

Općina Ferdinandovac  i Udruga informatičara Ferdinandovac pozivaju vas da i dalje uživate u „Večerima rukometa“  u Ferdinandovcu.

Pridružite nam se u Društvenom domu u Ferdinandovcu da u odličnoj navijačkoj atmosferi, na velikom zidu od 25m2 , zajedno pratimo prijenose utakmica Hrvatske muške rukometne reprezentacije u borbi za polufinale Europskog prvenstva.

Družimo se i bodrimo naše dečke u postizanju što boljeg plasmana.

RJEŠENJE o imenovanju osobe zadužene za sustavno gospodarenje energijom u Općini Ferdinandovac

Na temelju članka 21. stavka 2. Zakona o energetskoj učinkovitosti („Narodne novine“ broj 127/14) i članka 46. Statuta Općine Ferdinandovac (''Službeni glasnik Koprivničko-križevačke županije'' broj 6/13), općinski načelnik Općine Ferdinandovac, dana 8. lipnja 2015. donio je

RJEŠENJE o imenovanju osobe zadužene za sustavno gospodarenje energijom u Općini Ferdinandovac

Stranica 1 od 4