GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA UDRUGE INFORMATIČARA FERDINANDOVAC

Udruga informatičara Ferdinandovac održala je izbornu Skupštinu u subotu 01.02.2020. Nakon izbora radnih tijela Skupštine i izvještaja verifikacijske komisije izvještaj o radu podnio je predsjednik Vlado Jendrašic. Osvrnuo se na suradnju s drugim udrugama i Općinom Ferdinandovac. Udruga je učestvovala u proslavi dana Općine, u prijenosu rukometnih utakmica u društvenom domu projektiranjem video zida te omogućavanjem besplatnog interneta za edukaciju umirovljenika.

Tokom godine Upravni odbor sastajao se po potrebi te je rješavao aktualnu problematiku. Nakon izvještaja blagajnika i Nadzornog odbora jednoglsno je prihvaćena razrješnica dosadašnjim tijelima i dužnosnicima Udruge.

Nakon prijedloga kandidacijske komisije jednoglasno su prihvaćeni prijedlozi da i dalje Upravni odbor sačinjavaju predsjednik Vlado Jendrašic, tajnik Damir Barberić, blagajnik Zdravko Turbelija te članovi Davor Repić i Vjekoslav Grguljaš te i Franjo Benko koji je bio predsjednik Udruge u drugom mandatu te je sa svojim radom značajno pomogao u ostvarivanju ciljeva Udruge.

U Nadzorni odbor izabrani su Luka Gregar, Petar Štefoković i Ivan Peršić dok su u Stegovnoj komisiji Ivan Pavlović, Milan Jambrek i Damir Bregovec.

Nakon prihvaćanja plana rada za 2020. godinu obratili su se gosti koji su pohvalili rad

Udruge te izrazili spremnost za još većom suradnjom. Na kraju se obratio i načelnik Općine Ferdinandovac Vjekoslav Maletić koji je istaknuo da je zadovoljan što se udruge sve više povezuju te sa svojim radom doprinose boljitku svih mještana Općine Ferdinandovac, a Općina će pomagati u radu udruga u skladu sa svojim financijskim mogućnostima.

Poslije službenog dijela svim članovima Udruge darovane su kape te se uz prigodni domjenak nastavilo druženje svih prisutnih.

Autor: Vjekoslav Grguljaš