GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

IZBORNA SKUPŠTINA UDVDR OGRANAK OPĆINE FERDINANDOVAC

U maloj sali Društvenog doma u Ferdinandovcu održana je 20.01.2024. redovna Izborna skupština UDVDR Ogranak Općine Ferdinandovac.

Temeljem usvojenog Dnevnog reda izabrana su radna tijela skupštine te su prihvaćena jednoglasno sva izvješća o radu i financijskom poslovanju dosadašnjeg vodstva ogranka za proteklo četverogodišnje razdoblje.

Nakon usvajanja izvješća krenulo se u izbor novog vodstva UDVDR ogranak Općine Ferdinandovac u slijedećem četverogodišnjem mandatu (2024.-2028.).

Nakon postupka predlaganja te predstavljanja kandidata, na Izbornoj skupštini ogranka za predsjednika i u slijedećem četverogodišnjem mandatu izabran je LUKA GREGAR.

Za zamjenika je izabran TOMAŠEK SLAVKO a tajnik ogranka Ferdinandovac je KADEŽABEK MIHAJLO.

Središnji odbor ogranka Ferdinandovac čine:

HODIĆ ANTE, IVANDIJA MIHALJ i ALEKSA SLAVKO

Nadzorni odbor ogranka Ferdinandovac čine:

TURKOVIĆ SLAVKO, HORVAT MLADEN i GRGULJAŠ VJEKOSLAV

Sud časti ogranka Ferdinandovac:

ŠOSTAR KRUNOSLAV, TABAK IVAN i MALETIĆ FRANJO.

Novoizabrani predsjednik ogranka Luka Gregar na kraju se zahvalio skupštinarima na izboru i predstavio Plan aktivnosti ogranka .

Članove UDVDR ogranak Ferdinandovac na Izbornoj skupštini pozdravio je biranim riječima načelnik Općine MALETIĆ VJEKOSLAV, zaželjevši uspješan rad novom izabranom vodstvu ogranka uz nastavak odlične i vrlo korektne suradnje naše udruge i Općine Ferdinandovac te najavio nastavak potpore Općine Ferdinandovac u provedbi braniteljskih aktivnosti ogranka.

Ispred udruga civilnog društva Općine Ferdinandovac skup je pozdravila predsjednica DVD Ferdinandovac Đođ Marijanka.

Ispred vodstva naše županijske Podružnice Izbornoj skupštini prisustvovali su tajnik Podružnice Željko Golubić i predsjednik naše županijske Podružnice MIRKO HANŽEKOVIĆ koji se obratio članovima ogranka i gostima te najavio aktivnosti koje su pred udrugom u slijedećem razdoblju.

Nakon službenog dijela Izborne skupštine domaćini su za sve prisutne pripremili okrijepu uz kraće druženje.

skupstina udvdr ferdinandovac 2024 01

skupstina udvdr ferdinandovac 2024 02

skupstina udvdr ferdinandovac 2024 03