GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Traži

Obavijest o preventivnim pregledima branitelja

preventivni pregled ilustracijaPreventivni pregledi se i dalje održavaju u Općoj bolnici „Dr. T. Bardek“ Koprivnica i to u DVA DANA. Prvi dan uvijek je subota, kada se obavljaju RTG pluća, UZVG abdomena i prostate.

Drugi dan pregleda je utorak ili četvrtak, prema dogovoru. Tada se obavljaju laboratorijske pretrage krvi i urina, EKG snimanje i završni internistički pregled. Pregled je namijenjen isključivo hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata (muškarci i žene), a ne i članovima njihovih obitelji.

U ožujku su na raspolaganju sljedeći termini: 12./15., 12./17., 19./22. , 19./24., 26./29. i 26./31.

Pregled se može obaviti ISKLJUČIVO preko Područnog odjela Koprivnica ili Centra za psihosocijalnu pomoć. Dakle, potrebno je nazvati 048 625 271 (svakim radnim danom od 7-15, a ponedjeljkom i četvrtkom i od 15,30 do 18,30) kako bi dogovorili termin pregleda.

Pregledi će ići i dalje, u navedenim terminima (subota-utorak ili subota-četvrtak). O prekidanju pregleda bit ćete obaviješteni (za pretpostaviti jer da tijekom ljetnih mjeseci – srpanj, kolovoz, pregleda neće biti).

Prednost preventivnim pregledima daje se onima koji pregled do sada nisu obavili, odnosno onima koji su pregled obavili unazad 2 godine. Ukoliko postoje neki akutni zdravstveni problemi, nije bitno vrijeme proteklo od obavljenog pregleda.

Ministarstvo hrvatskih branitelja